Smallsteps Runners

Met zowel een kinderdagverblijf als een buitenschoolse opvang locatie op hetzelfde terrein onderscheidt sport BSO Runners zich met veel ruimte, een groot aanbod voor (sport)workshops en samenwerking met verschillende externe organisaties.

Het motto van Smallsteps is: ‘’ Ieder kind is uniek ’’ en dit geldt niet alleen voor de kinderen. Vijf dagen per week staat er een vast team met verschillende opleidingsachtergronden (een mix van sporters en pedagogisch medewerkers) voor de kinderen klaar. Zij richten zich op het welzijn, de veiligheid van de kinderen en zorgen ervoor dat iedere kind op zijn/haar niveau kan ontwikkelen. Ook in de vakanties is er altijd een spannend, gevarieerd en uitdagend programma met hedendaagse thema’s. Tijdens de vakantieweken en roostervrije dagen ondernemen wij andere activiteiten en uitstapjes dan in de gewone schoolweken. Dit zorgt ervoor dat een hele dag (07:30 t/m 18:30) op de Runners elke keer weer een feestje is!

Voor meer informatie over de Runners, ons team en wat wij voor elkaar kunnen betekenen bent u altijd van harte welkom voor een vrijblijvende kennismaking op onze locatie.

Wij zijn ervan overtuigd dat persoonlijk contact
de beste vorm van contact is. Spreek ons gerust aan op het schoolplein als u met vragen zit. Mochten wij elkaar mislopen op school, dan zijn wij altijd bereikbaar via onderstaande contactgegevens.

Tot snel op de Veurselaan!

Team Runners

070- 3860337