Luuk Dak Oranje Nassaustraat

Kleinschalige- en huiselijke opvang voor kinderen van 2 t/m 12 jaar
onder één dak

Naschoolse opvang
Luuk Dak Oranje Nassaustraat biedt 5 dagen per week opvang aan voor kinderen van 4 t/m 12 jaar die op de St. Maartensschool, Professor Casimirschool of Montessorischool Nieuw Vreugd en Rust zitten.

Onze locatie bevindt zich op 300 meter afstand van de St. Maartensschool. Om na een drukke schooldag lekker te kunnen ontspannen, kan het fijn zijn om voor een naschoolse opvang te kiezen die zich in een andere omgeving bevindt. Hier kun je de school even loslaten en in een andere omgeving tot rust komen.

Luuk Dak biedt dagelijks diverse activiteiten aan voor jongere en oudere kinderen, zoals knutselactiviteiten, sport/spel, muziekles, kook- en bakactiviteiten. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om het A, B en C zwemdiploma te behalen onder NSO tijd.

De kinderen beslissen zelf of zij mee doen met activiteiten, niets is verplicht. Het kind is de regisseur!

Onze binnenplaats biedt voldoende ruimte om te voetballen, basketballen, fietsen, of gewoon lekker te graven in de zandbak. Ook hebben wij een verrijdbare tafeltennistafel die zowel binnen als buiten gebruikt kan worden.

Openingstijden op schooldagen:

ma/di/do/vr  van 15:00 uur – 18:30 uur

wo van 12:15 uur – 18:30 uur

Peuteropvang
Op schooldagen biedt Luuk Dak ook peuteropvang aan onder de naam ‘De Kleine Mier’. Op de peuteropvang leren de kinderen samen spelen en worden ze voorbereid op de basisschool.

Openingstijden:

ma/di/do/vr van 8:45 uur – 11:45 uur

Vakantieopvang of studiedag
Op studiedagen is Luuk Dak altijd geopend. Deze dagen zitten inbegrepen in alle contracten. In vakanties zijn wij ook standaard geopend en hebben dan iedere dag een speciaal programma. Dit kan op de locatie zijn, maar ook een uitstapje in de buurt zoals een museum, speeltuin of trampolineparadijs. Wij hebben voor oudere kinderen een apart, uitdagend programma.

Openingstijden vakantie en studiedagen:
van 8:00 uur tot 18:30 uur

Contractvormen
Dak kindercentra biedt de volgende contracten aan;

NSO                        40 weken/ 46 weken/ 48weken/ 52 weken

Vakantieopvang    variërend van 1 t/m 12 weken

De tarieven vindt u in de tarievenlijst op onze website www.dakkindercentra.nl

Nieuwsgierig geworden? Loop eens vrijblijvend bij ons binnen. U bent van harte welkom!

Luuk DAK
Oranje Nassaustraat 1a1