Tekenles met juf Annelon

Wil jij ook tekenen? Kom dan naar de tekencursus voor kinderen van 6 t/m 12 jaar en leer nieuwe tekentechnieken en materialen kennen. We maken tekeningen met verschillende soorten potlood, krijt en verf. Inspiratie halen we uit mooie verhalen en het werk van kunstenaars. Je leert bijvoorbeeld hoe je mensen, dieren en natuur realistisch kunt tekenen. Alle tekeningen bewaar je in een grote map die je aan het eind mee naar huis neemt.

De cursus start op donderdag 8 februari en bestaat uit 8 lessen, wekelijks op donderdag van 15.30 tot 16.45 uur. Van 15.15 tot 15.30 uur kun je even pauze houden (eten en drinken graag zelf meenemen).

Na de meivakantie is er een vervolg van 7 lessen. Als veel kinderen zich aanmelden worden 2 leeftijdsgroepen gemaakt. Juf Fenneke zal dan samen met juf Annelon lesgeven.

De cursus bedraagt € 100,-- voor 8 lessen. Dit is inclusief materiaalkosten en een tekenmap. Aanmelden kan door een bericht te sturen naar info@annelongeluk.nl. Graag vóór 8 februari.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Annelon via 06-48213159 of de website https://www.annelongeluk.nl/.

.