Geef een boek cadeau

'Geef een boek cadeau' is een voortzetting van de leesbevorderingsprojecten 'Geef mij maar een boek!' en 'Ik wil een prentenboek!' Beide initiatieven genieten een brede steun bij de boekhandel en zijn de afgelopen twee jaar zeer succesvol geweest. In 2016 verscheen Oorlogswinter van Jan Terlouw en in 2017 werden Achtstegroepers huilen niet van Jacques Vriens en het beroemde prentenboek De Gruffalo ter beschikking gesteld. 
 

Het jeugdboek van 2018 is Ronja de roversdochter van Astrid Lindgren. Deze klassieker van Astrid Lindgren is uitgevoerd in een paperback met full colour omslag en is vanaf vrijdag 9 februari voor slechts € 2,00 te koop in de boekhandel (zolang de voorraad strekt).  

Voor groep 7 & 8 is er extra leuk nieuws: 'Kinderboekwinkel In de Wolken' heeft ook dit jaar weer een mooie deal met de gemeente Leidschendam-Voorburg gesloten. Alle kinderen uit groep 7 & 8 mogen met ingang van 9 februari op vertoon van de speciale voucher die zij donderdag mee naar huis krijgen een GRATIS exemplaar bij 'In de Wolken' ophalen. Hierbij willen wij u erop attent maken dat de vouchers binnen 2 weken bij 'In de Wolken' ingeleverd dienen te worden (op = op). 

Op vrijdag 9 februari om 15:00 uur zal wethouder Floor Kist bij 'In de Wolken' in de huid van boekverkoper kruipen en het eerste exemplaar van Ronja de Roversdochter uitreiken. 

Het prentenboek van 2018 is Raad eens hoeveel ik van je hou en zal in april voor € 2,00 te koop zijn in de boekhandel.

Zie voor meer informatie http://geefeenboekcadeau.nl/#top en http://www.indewolken.nl/.

Media
  • ronja.jpg